+45 3091 9275

Om mig – Thelma

 

 Mit navn er Thelma. Jeg er stifter af Cirkulær og har mange års erfaring som psykoterapeut og coach. Jeg hjælper mennesker med at få det bedre med sig selv og deres relationer privat og på arbejdet.

Jo bedre vi er til at forstå og anerkende egne følelser og behov på en kærlig og konstruktiv måde.
Des bedre får vi det med os selv og vores relationer.
Sådan skaber vi bæredygtige relationer med plads til forskellighed, respekt og kærlighed. Til gavn for både den enkelte og fællesskabet.

Det er aldrig for sent at få det bedre.

Psykoterapeut og coach Thelma Kaare Nielsen

Jeg er født i 1968 og har mere end 20 års erfaring med personlig udvikling, team- og lederudvikling, facilitering, kommunikation, undervisning og coaching. I dag arbejder jeg fuld tid som psykoterapeut og coach fra min klinik i Vanløse.

Min største glæde som psykoterapeut og coach er at inspirere, motivere og hjælpe mennesker med at blive afklarede, trygge og tillidsfulde, så de bliver mere tydelige og konstruktive i relation til sig selv og deres omgivelser privat og professionelt. Det er aldrig for sent at få det bedre.

Læs mere om min stil og menneskesyn.

Psykoterapeut og coach Thelma Kaare Nielsen

Hvorfor bæredygtige relationer og Cirkulær?

Med bæredygtige relationer mener jeg, relationer til os selv og andre. Måden vi er med os selv, påvirker måden vi er med andre på. Ligesom vi lader os påvirke af andres måde at være med os på. Derfor har relationer betydning i dag, i morgen og fremtiden. Som psykoterapeut og coach har jeg fokus på dig og dine relationer.

Bæredygtige relationer handler om vilje og lyst til at tage ansvar for os selv, vores følelser, tanker og handlinger. Når vi kan bære os selv, kan vi bevare os selv sammen med andre. Vi bliver mere tydelige og kan lettere sige til og fra. Også når livet privat eller professionelt er svært og ikke går vores vej.

Ved at skabe bæredygtige relationer styrker vi vores evne til at dele og bruge erfaringer tillidsfuldt og konstruktivt, så vi bygger os selv og hinanden op fremfor at bryde ned. Det betyder ikke, at vi ikke skal stille krav til hinanden eller os selv. Det betyder heller ikke, at vi ikke skal sige fra eller sætte grænser. Tværtimod. Det handler om vores evne til at være nysgerrige, også når vi er uenige og om at forstå, at der er mange virkeligheder. Og det handler om vores evne til at hjælpe og bede om hjælp. Som psykoterapeut og coach kan jeg hjælpe dig, hvis du beder om det.

 

Cirkulær – fordi det aldrig er lineært, når det kommer til os mennesker.

Uddannelser

Jeg er oprindelig uddannet cand.scient.soc fra Roskilde Universitet, og derfra har jeg løbende uddannet mig som bl.a. psykoterapeut, coach, healer og procesfacilitator.

Herudover er jeg uddannet facilitator i systemiske famileopstillinger fra ISFO -Instituttet, akkrediteret til at give NADA, som er øreakupunktur, tankefelt terapeut fra TFT Management samt lægeeksamineret massør fra AtWork.

 

Erhvervserfaring

2016 -nu: Stifter af Cirkulær med psykoterapi og coaching til både private og profesionelle, samt undervisning og leder- og teamudvikling.

Leder samtalegrupper for kvinder, der har levet i voldelige forhold i samarbejde med Q-værk

2013-15: HR udviklingskonsulent og HR partner, FK Distribution & BEKEY

2010-2013: Senior projektleder FDB og Coop a.m.b.a.

2007-2010: HR udviklingskonsulent og leder af Internt academy, Bring Citymail Denmark

2006-2007: Selvstændig, coaching af ledere og private

2003-2006: Projektleder, Rådet for sikker trafik

2002-2003: Kommunikationskonsulent, Telia

1997-2001: Kommunikationskonsulent, BG Bank

Jeg praktiserer mindfullness, modtager løbende supervision af bl.a. Susie Kruse, Hanne Bloch Gregersen og Dicte Susse Pedersen. Egen terapi er en naturlig del af mit liv og har været det de sidste 20 år. Privat bor jeg med min kæreste og har tre voksne børn.

Som psykoterapeut og coach i Vanløse har jeg et bredt netværk og indgår løbende i samarbejde med andre terapeuter, konsulenter og virksomheder herunder blandt andet Resonans Kommunikation og Comita.