+45 3091 9275

Om mig – Thelma

 

 Mit navn er Thelma. Jeg er stifter af Cirkulær og har mange års erfaring som psykoterapeut, parterapeut og coach. Jeg hjælper mennesker med at få det bedre med sig selv og deres relationer privat og på arbejdet.

Jo bedre vi er til at forstå og anerkende egne følelser og behov på en kærlig og konstruktiv måde.
Des bedre får vi det med os selv og vores relationer.
Sådan skaber vi bæredygtige relationer med plads til forskellighed, respekt og kærlighed. Til gavn for både den enkelte og fællesskabet.

Det er aldrig for sent at få det bedre.

Psykoterapeut, parterapeut og coach Thelma Kaare Nielsen

Jeg er født i 1968 og har mere end 20 års erfaring med personlig udvikling, team- og lederudvikling, facilitering, kommunikation, undervisning og coaching. I dag arbejder jeg fuld tid som psykoterapeut, parterapeut og coach fra hyggelige lokaler midt i København K – tæt på Kongens Nytorv og Nyhavn.

Min største glæde som psykoterapeut, parterapeut og coach er at inspirere, motivere og hjælpe mennesker med at blive afklarede, trygge og tillidsfulde, så de bliver mere tydelige og konstruktive i relation til sig selv og deres omgivelser privat og professionelt. Det er aldrig for sent at få det bedre.

Læs mere om min stil og menneskesyn.

Psykoterapeut og coach Thelma Kaare Nielsen

Hvorfor bæredygtige relationer og Cirkulær?

Med bæredygtige relationer mener jeg, relationer til os selv og andre. Måden vi er med os selv, påvirker måden vi er med andre på. Ligesom vi lader os påvirke af andres måde at være med os på. Derfor har relationer betydning i dag, i morgen og fremtiden.

Bæredygtige relationer handler om vilje og lyst til at tage ansvar for os selv, vores følelser, tanker og handlinger. Når vi kan anerkende og forstå os selv, og det vi kommer fra, kan vi bedre regulere og varetage egne behov på en hensigtsmæssig måde.  Vi bliver bedre til at bevare os selv sammen med andre. Også når livet er svært og ikke går vores vej.

Ved at skabe bæredygtige relationer styrker vi vores evne til at være tillidsfuldt og konstruktivt i vores relationer, så vi bygger os selv og hinanden op fremfor at bryde ned. Det betyder ikke, at vi ikke skal have forventninger til hinanden eller os selv. Det betyder heller ikke, at vi ikke skal sige fra eller sætte grænser. Tværtimod. Det handler om vores evne til at være nysgerrige, også når vi er uenige og om at forstå, at der er mange virkeligheder. Og det handler om vores evne til at hjælpe og bede om hjælp samt turde række ud og skabe tillidsfulde og respektfulde relationer i vores liv.  Som psykoterapeut, parterapeut og coach kan jeg hjælpe dig, hvis du beder om det.

 

Cirkulær – fordi det aldrig er lineært, når det kommer til os mennesker.

Uddannelser & kurser

Jeg er oprindelig uddannet cand.scient.soc fra Roskilde Universitet fra 1997. Siden har jeg uddannet mig til Emotionsfokuseret psykoterapeut, ISEFT-godkendt parterapeut, Life-coach og systemisk familieopstiller.

Herudover er jeg akkrediteret til at give NADA (mere om NADA), som er øreakupunktur, er tankefelt terapeut fra TFT Management samt lægeeksamineret massør fra AtWork.

 

Erhvervserfaring

I 2016 stiftede jeg Cirkulær med psykoterapi, parterapi og coaching til både private og professionelle.
Siden 2018 har jeg ugentligt ledet og faciliteret samtalegrupper for kvinder, der tidligere har har været i et forhold med en voldelig partner i samarbejde med Q-værk

Siden 1997 og frem til 2016 arbejdede jeg fuld tid med HR, ledelsesudvikling, samarbejde, undervisning, kommunikation og som projektleder i både private og offentlige virksomheder.

Jeg praktiserer mindfullness, modtager løbende supervision af bl.a. Susie Kruse, Steen Rassing og Dicte Susse Pedersen. Egen terapi er en naturlig del af mit liv og har været det de sidste 20 år. Privat bor jeg med min kæreste og har tre voksne børn.

Som psykoterapeut, parterapeut og coach i København K har jeg et bredt netværk og indgår løbende i samarbejde med andre terapeuter, konsulenter og virksomheder herunder blandt andet Resonans Kommunikation og Comita.