+45 3091 9275

Menneskesyn og stil

 

Vi bærer alle et ansvar i fællesskaber. Men ingen er ansvarlige for, hvordan vi hver især føler og reagerer. Jo bedre vi har det med os selv, des bedre får vi det med andre privat og professionelt.

Mit menneskesyn og stil er præget af min interessere for mennesker, vores følelsesliv, drivkraft, eksistens og mangfoldighed samt dynamikken, når vi indgår i relationer. Som psykoterapeut og coach har jeg en ukuelig tro på det enkelte menneske og er god til at se nye potentialer og muligheder. Dem finder vi gennem samtaleterapi og coaching.

Min stil er holistisk – altså helhedsorienteret og cirkulær – med dyb respekt for de mange forskellige oplevede sandheder. Jeg er meget lidt optaget af rigtigt og forkert men derimod af, hvad der er konstruktivt og virksomt for dig og de relationer, du indgår i. Læs mere om mig og min baggrund eller kontakt mig.

 

Menneskesyn og stil i samtaleterapi

I samtaleterapi med mig vil du føle dig mødt, set og hørt. Jeg ser på din situation fra forskellige vinkler, så der kommer flere nuancer frem. Jeg støtter og udfordrer dig og hjælper dig med at bære det, der er svært, mens du arbejder med det.

Min stil er imødekommende, nærværende, nysgerrig og reflekterende. Jeg er ærlig, og jeg bruger både humor og kærlige skub – altid med stor empati og respekt. Jeg hjælper dig gennem terapi med at undersøge og afdække, hvordan du kan handle i overensstemmelse med det, du ønsker, i stedet for at blive ved med gøre det, der ikke længere virker i dit liv privat eller professionelt. Du vil opleve, at udviklingen sker i dit eget tempo, og at du selv finder den vej, der virker for dig.

Alle samtaler er fortrolige, og jeg overholder gældende etiske regler inden for coaching og samtaleterapi.

Coaching eller terapi? Du er eksperten i dit liv

Jeg tager altid afsæt i din situation her og nu. Vi arbejder med det, du har brug for. Jeg arbejder både med coaching og terapi alt efter, hvad du ønsker og mener er gavnligt for dig.

Nogle gange er det coaching, hvor vi arbejder med dine mål, handle- og tankemønstre fremadrettet, der virker for dig. Andre gange er det terapi, og det at forstå dine følelser og reaktioner, der er gavnligt for dig. Andre gange er det en blanding. Det handler om, hvad der virker for dig. Uanset om det er coaching eller samtaleterapi, sker det altid i samarbejde med dig og i løbende forventningsafstemning.

Mit menneskesyn og stil er, at du er eksperten i dit liv, og jeg er din samarbejdspartner, der gennem coaching og/eller terapi kan få dig tættere på det, du ønsker privat og professionelt.

Det er aldrig for sent at få det bedre.