+45 3091 9275

Coaching
Det er aldrig for sent at ændre kurs

HJÆLP TIL AFKLARING, STØRRE BEVIDSTHED OG NÆSTE SKRIDT

MENINGSFULD RETNING OG INDHOLD I DIT LIV PRIVAT OG PROFESSIONELT

Afklaring og hjælp til næste skridt

Savner du retning i livet eller på arbejdet? Har du mistet dit job og svært ved at finde motivation og selvtillid til at søge videre? Har du svært ved at prioritere eller ved at træffe beslutninger?

Står du over for svære valg og har brug for afklaring? Eller har du brug for hjælp til at forberede en udfordrende samtale?
Drømmer du om karriereskift og har brug for en sparringspartner til at undersøge og hjælpe dig på vej?

Gennem coaching har jeg fokus på dine ressourcer og på, at du i sidste ende ved, hvad der bedst for dig. Jeg motiverer dig til at undersøge din udfordring eller dit ønske fra forskellige perspektiver for at åbne op for flere løsningsmuligheder. Og jeg støtter dig i at gøre noget ved det, der ikke virker og sætter fokus på det, der gør.
Læs mere om Thelma

Thelma er en fantastisk samtalepartner. Hun har en særlig evne til at hjælpe mig med at finde tilbage på sporet. Ikke fordi hun har de konkrete svar, jeg søger, men fordi hun via samtalen enten hjælper mig på rette vej til selv at svare på mine spørgsmål eller på anden måde hjælper mig til at se tingene mere nuanceret. Hun gør det på en måde, så jeg føler, jeg har mig sig selv med.

- mand, selvstændig, København

Coaching eller terapi?

Coaching er ikke terapi, men der er en fællesnævner som blandt andet handler om vores følelser og tanker. Jeg kan hjælpe dig med at mærke, udfordre og blive fortrolig med dine følelser og tanker og med at bryde uhensigtsmæssige tankemønstre og følelser. Gennem det lærer du at se og forstå, hvilke mønstre og overbevisninger, der styrer dig. Ofte er vi styret af gamle overbevisninger, vi ender med at tro på er evig gældende sandheder. Med afsæt i dét kan du skabe de forandringer eller konkrete handlinger, der skal til, for at du kan stå stærkt, blive mere dig og gå efter det du ønsker. Læs mere om Thelma og om menneskesyn og stil